top of page
IMG_20220130_151703_edited_edited.jpg

Tarvitsetko apua tavaroiden lähettämisessä tai vastaanottamisessa Suomesta, Suomeen tai Suomessa? Olemme täällä auttamassa sinua kuljetustarpeidesi kanssa!  Muuttotrip on kokenut pitkänmatkanmuuttojen asiantuntija. Joka vuosi järjestämme muuttoja ja kuljetamme tavaroita sadoille asiakkaille Lapin, Etelä-Suomen ja Saksan välillä.

White on Transparent.png
AdobeStock_121744403_edited.jpg

PALVELUT

-HUOLINTA
-PIKAKULJETUS
-VARASTOINTI
-OSAKUORMA
-JAKELU
-KOTIMAINEN JA KANSAINVÄLINEN KULJETUS


 

Poikkeuksellinen palvelu

Muuttotripin kattava reittijärjestelmä palvelee kuljetustarpeita pohjoisemmissa yhteisöissä ja vaikeapääsyisillä alueilla. Palvelu kattaa niin pienet paketit kuin suuret tavaralähetykset, varusteet, moottorikelkat ja jopa ajoneuvot.

Vuodesta 2021 lähtien muiden yritysten, yksityishenkilöiden ja hallintoelinten tavarankuljetusten kaupalliset tilaukset ovat kasvaneet tasaisesti.

Tulevaisuudessa toivomme voivamme tehdä yhteistyötä enemmän pienten ja keskisuurten yritysten kanssa ja jopa sinun, joka harkitset oman yrityksen perustamista ja etsit erilaisia vaihtoehtoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, olemme täällä auttamassa.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

RATKAISUT

Erikoistumisemme on ongelmanratkaisu. Tuo meille haasteesi, niin teemme kaikkemme täyttääksemme tarpeesi ja ylittääksemme odotuksesi. Rehellisyys ja eheys ovat piirteitä, joita odotamme ihmisiltämme, eivätkä ne ole piirteitä, joista tingimme. Jos jostain syystä emme pysty tarjoamaan sinulle tarvitsemaasi ratkaisua, ilmoitamme siitä sinulle etukäteen, jotta et tuhlaa arvokasta aikaasi.

Poikkeuksellinen palvelu

Muuttotrip tarjoaa omistautuneen paikallisen noudon ja toimituksen laitteistoilla, joihin kuuluvat pakettiautot ja kuorma-autot. Näihin palveluihin kuuluu nopeutettuja palveluja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme tänään luotettavimman ja aikasidonnaisimman tavaroiden liikkumisen.

Yksi yhteyspiste

Toimintatiimimme jäsenillä on vastuu hoitaa kuljetustarpeesi alusta loppuun. Yksi yhteyshenkilö käsittelee kuljetusmääräyksesi sopivien kuljettajien löytämiseksi. He neuvottelevat reilut hinnat sinun ja kuljettajiemme välillä sekä valvovat tavaroidesi noudon, turvallisen kuljetuksen ja toimituksen ajankohtaa.

Yhteydenotto ja hinta-arvio:

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia tietoja. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään yhden arkipäivän sisällä.

Lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian:

Kiitos lähetyksestä!

Jos yhteydenottolomake yllä jostain syystä ei toimi järjestelmässäsi tai sinulla on vaikeuksia sen täyttämisessä, voit ohittaa lomakkeen ja lähettää meille viestin suoraan yrityksen sähköpostiin. Voit käyttää yhteydenottolomakkeessa annettuja tietoja viitteenä.

Täyden kympin palvelu.Yhteydenpito,hinta,palvelu ym.. kaikki toimi erinomaisesti.Suosittelen lämpimästi,ja käytän jatkossakin jos tarvetta tulee.Huonekalun nouto Vantaa ->Kaarina

⭐⭐⭐⭐⭐

Sari

Very friendly, reliable and timely service. Thank you so much!

⭐⭐⭐⭐⭐

Maija

Erittäin hyvin . 5 tähden palvelu . Kiitos

⭐⭐⭐⭐⭐

Gabriela

Erittäin hyvää työtä ja palvelua! Täsmällinen ja turvallinen kuljetus.

⭐⭐⭐⭐⭐

Päivi

Palvelu oli nopeaa ja luotettavaa.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kaisu

bottom of page